Motion Center 10 jaar!

Motion Center 10 jaar!

Opendeurdag ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Motion Center 

Dit jaar vieren we met trots ons 10-jarig bestaan als multidisciplinaire praktijk, en dat willen we graag met jullie delen. Daarom nodigen wij u van harte uit op onze opendeurdag op zondag 8 september, van 10:00 tot 17:00.

Wat kunt u verwachten?

Onze opendeurdag belooft een dag vol activiteiten en plezier voor jong en oud. Hieronder vindt u een overzicht van wat er allemaal te beleven valt:

Kinderanimatie

Voor onze jongste bezoekers is er volop kinderanimatie voorzien. Van kindergrime tot springkastelen, uw kinderen zullen zich geen moment vervelen.

Rondleidingen

Ontdek onze praktijk en maak kennis met ons team tijdens de rondleidingen. Wij laten u graag zien hoe wij werken en welke diensten wij aanbieden. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Hapjes en drankjes

Geniet van een hapje en verfrissende drankjes terwijl u de praktijk verkent. Een mooie gelegenheid om in een ontspannen sfeer kennis te maken met ons team en onze faciliteiten.

Proeflessen groepslessen

Tijdens de opendeurdag bieden wij ook proeflessen aan van onze groepslessen. Dit is de perfecte kans om een indruk te krijgen van ons aanbod en om zelf een les uit te proberen. De programmatie van de proeflessen volgt binnenkort, dus houd onze website en social media in de gaten voor updates!

Praktische informatie

  • Datum: Zondag 8 september
  • Tijd: 10:00 - 17:00
  • Locatie: Motion Center Tienen, Gilainstraat 57 & 63 (parkeren kan op de speelplaats van school Via, Waaibergstraat 5)

Wij kijken ernaar uit om samen met u ons 10-jarig jubileum te vieren. Tot dan!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via ilke@motioncenter.be of volg ons op social media voor de laatste updates.


Bezoek onze website regelmatig voor meer informatie en updates over de opendeurdag. Tot ziens op 8 september!

Met vriendelijke groet,
Het team van Motion Center Tienen


Motion Center 10 jaar!
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x