Camille Nathalie Kakana

Camille Nathalie Kakana

Wie ben ik? 

Ik ben Camille, ik ben van Burundische nationaliteit en opgegroeid in Rwanda.

Als klein meisje droomde ik om arts worden. Dit is zo gebleven tot mijn laatste jaar in de middelbare school, tot vlak voor het staatsexamen. Toen was ik het studeren echt beu. Een week na het staatsexamen ging ik op spirituele retraite die georganiseerd was voor afgestudeerde studenten. 

Tijdens een gebed kwam kinesitherapie studeren in me op. Dit kon wel eens goed met mijn persoonlijkheid passen... Om zeker te zijn van mijn beslissing ging ik twee weken op kijkstage in een revalidatiecentrum. Na deze twee boeiende weken was ik overtuigd dat kinesitherapeut worden echt iets voor mij was!

In september 2014 startte ik aan de KULeuven, de Master in de Revalidatiewetenschappen en de Kinesitherapie. Deze opleiding rondde ik af  met een specialisatie in inwendige aandoeningen (cardio- en respiratoire revalidatie). Na deze master, studeerde ik nog een jaar verder en behaalde ik ook de master in pediatrische aandoeningen. 

Dankzij de ervaring en kennis van beide specialisaties ben ik in staat om zowel met kinderen als met volwassenen goed samen te werken naar genezing toe.


Je kan bij mij terecht voor:

  • Autogene drainage
  • Aerosol therapie, PEP, Flutter
  • Respiratoire revalidatie door oefeningen/ sporten
  • Cardiale revalidatie pre- en post-operatie
  • Neurorevalidatie aan de hand van Bobath technieken
  • Ontwikkelingsstimulerende bewegingen/ activiteiten
Camille Nathalie Kakana
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x