Motion Center

Get in motion

Let's get things in motion !


Het traject "Get in Motion"  kiest voor gezond in lichaam en geest. 

Deze unieke wisselwerking tussen voeding, beweging en mentaal. Bv. duurzaam herstel, slapen, voeding, beweging, mentale vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en zingeving worden in dit traject meegenomen.

Ons doel is samen met u een verantwoorde passende leefstijl te bewerken. In ons coaching proces zoeken we samen uit wat bij u past. Een compleet voedingsadvies is altijd inclusief voedingsmap, uitgebreide voedingsamnese, voedingsvariatielijsten en een persoonlijk voedings- en lijfstijladvies. Op deze manier is het resultaat blijvend.

Wil je niet zo zeer afslanken maar een gezond eetpatroon? Heb je last van stress & burn-out klachten of denk je dat je (bijna) burn-out bent? Ben je in herstel van een hartoperatie? Zoek je naar een balans in werk en privĂ©? Klaag je van voortdurend moe te zijn en futloos? Wil je presteren als sporter? Diabetes en voeding hoe pak ik het aan? Kijk je niet uit naar de wintertijd omdat je gebrek hebt aan energie? Afslanken beter met begeleiding? Welk voedingspatroon is gezond voor mijn kind? Hoe omgaan met mijn menopauze? Ik ben zwanger, wat mag ik eten en welke sport doe ik best?


Elke leeftijd, elke persoon en elke levensstijl is uniek en vraagt om een evenwichtig tussen voeding, lichaam en geest. Al deze factoren worden meegenomen in je traject "Get in Motion".

Wacht niet langer!

Heb je interesse om eventueel te starten met een traject "Get in Motion"?

Neem vrijblijvend contact met ons op.


Motion Center
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x