Gil De Mesmaeker

Gil De Mesmaeker

Wie ben ik?

Mijn naam is Gil De Mesmaeker, sinds juni 2019 ben ik afgestudeerd als master in de revalidatiewetenschappen en de kinesitherapie aan de KULeuven. Op dit moment volg ik nog een postgraduaat manuele therapie (KUL).

In mijn vrije tijd vind je me waarschijnlijk terug op een voetbal- of tennisveld, in de fitness of lopend door de straten van Leuven. Sporten en bewegen is naar mijn mening dan ook een cruciaal onderdeel voor een positief zelfbeeld en een ideale gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen. Verder heb ik heel mijn jeugd in de Chiro gezeten waar ik vervolgens ook 3 jaar leiding heb gestaan.


Waarom ik voor kinesitherapie koos

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door het menselijk lichaam. De manier waarop het lichaam in elkaar zit en wat je er allemaal mee kan doen spreekt me enorm aan. Mensen helpen en er weer voor zorgen dat ze de dingen kunnen doen die ze graag doen geeft me enorm veel voldoening. Dit in combinatie met het sociale aspect van een job als kinesitherapeut zorgde voor een gemakkelijke keuze!


Waarom ik voor Motion Center koos

De multidisciplinaire aanpak waar Motion Center naar streeft geeft in mijn ogen een enorme meerwaarde in de behandeling van patiƫnten. Binnen deze setting en met de prachtige accommodatie die hier ter beschikking staat is het aangenaam werken. Ik heb dus niet lang getwijfeld toen ik de kans kreeg hier te beginnen.


Je kan bij mij terecht voor:

  • Oefentherapie
  • Manuele therapie
  • Behandeling en preventie van pees-, spier- en gewrichtsletsels
  • Reconditionering en krachttraining
  • Blessurepreventie en sportkinesitherapie
  • Dryneedling


Gil De Mesmaeker
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x