Kirsten Zeeuws

Kirsten Zeeuws

'I like to move it, move it. You'll like to... move it!' 


Wie ben ik?

Hallo,
Ik ben Kirsten Zeeuws, jouw gemotiveerde, spring-in-t-veld bewegingscoach. Wat heeft mij daartoe bewogen?

Al van jongs af aan zei ik dat ik leerkracht wou worden, dus de keuze voor een studie leerkracht lager onderwijs was snel gemaakt. Hoewel de omgang met kinderen me erg lag, miste ik na een jaar voor de klas te hebben gestaan toch de link met de sport. En als het kriebelt, dan moet je... juist ja, bewegen! Daarom schreef ik me aan Thomas More in voor een opleiding Sport en Beweging. En daar vond ik meteen mijn draai.

Sport stroomt door mijn aderen. Zelf doe ik al 22 jaar aan gymnastiek. En ben ik al 10 jaar actief als trainer van de jongere gymnasten. Daardoor weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om op een juiste manier te bewegen. Hoe je je lichaam kan leren kennen, beheersen en hoe je je eigen grenzen kan aftasten en op een gezonde manier verleggen. Maar ook hoe je moet omgaan met kwetsuren, en hoe beweging hand in hand gaat met een gezond eetpatroon.

Ik ben ervan overtuigd dat sporten je leven rijker kan maken. Als je het juist doet. En dat iedereen er wel een kan vinden die op zijn lijf geschreven is. Als personal trainer en bewegingscoach wil ik jou doen bewegen naar een gezonde levensstijl.

Ik sta ervoor de springen! Jij ook? Doe het dan maar maal 10.

Wish it. Dream it. Do it!


Zit je nog met vragen of maak je graag een afspraak? Neem vrijblijvend contact op.


Kirsten Zeeuws
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x