Loranne Michaux

Loranne Michaux

Wie ben ik?

Mijn naam is Loranne Michaux. Ik ben geboren in Hasselt, maar woon op dit moment in Brussel, waar ik ook gestudeerd heb.  Al van jongsafaan vond ik het heerlijk om mensen te verzorgen en te leren over hun kwaaltjes. Mijn beide ouders hadden ook een medisch beroep en hebben mijn ambitie om te werken in de zorgsector altijd gesteund. Ik ben zeker geen competitief sporter, maar ik geniet van bewegen zoals bij muurklimmen, wandelen en fietsen. Mijn overtuiging is dat elke dag bewegen heel veel bijdraagt aan het welbevinden en de gezondheid van een persoon.

Tijdens mijn studie aan de VUB in Brussel, ontdekte ik dat mijn interesse het meest uitging naar het verzorgen van neurologische aandoeningen. Daarom ben ik me hierin gaan specialiseren en wil hierover nog dieper kennis opdoen in de komende jaren. Andere aandoeningen die ik bijzonder boeiend vind, zijn de bekkenbodemproblemen en aandoeningen van het lymfesysteem. Ik kan heel geduldig zijn en hecht veel belang aan de tijd te nemen om elk onderdeel van de therapie rustig af te werken.


Waarom werken bij Motion Center?

Tijdens mijn stage was ik dadelijk gewonnen door de warme, professionele sfeer die er tussen patiënten en zorgverleners van het centrum heerste. Het multidisciplinaire overleg is cruciaal om een patiënt volledig te doorgronden en via verschillende kanten tegelijk te behandelen.

Bovendien is het centrum uitermate goed ingericht voor het optimaal behandelen van patiënten met neurologische aandoeningen. U begrijpt dat de keuze snel gemaakt was.


U kunt bij mij terecht voor:

  • Multiple Sclerose (MS)
  • Ziekte van Parkinson en Parkinsonismen
  • Cerebrovasculaire aandoeningen (CVA, beroerte, hersenbloeding)
  • Ruggenmergaandoeningen (dwarslaesie)
  • Niet-aangeboren hersenaandoeningen
  • Neuromusculaire aandoeningen (ALS, Guillain-Barré, …)
  • Evenwichtsstoornissen
  • Gangrevalidatie en valpreventie Loranne Michaux
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x