BURN OUT - STRESS

BURN OUT - STRESS

mPOWER

Er komt steeds meer op ons af, er wordt steeds meer van een mens verwacht en snel & goed presteren op het werk en daarbuiten is een standaardnorm geworden. In ons leven moeten we weten om te gaan met factoren waar we zelf niet altijd invloed op kunnen uitoefenen. Hoe we dat doen zegt alles over onze veerkracht. Dit intern leiderschap, dat je eigen ik, vol zelfvertrouwen, stuurt in alle omstandigheden, op een manier waar jij en je omgeving je goed bij voelen, kan je - gelukkig maar - leren. mPOWER is een toegankelijk en toch uniek trainingsprogramma dat u op een gevarieerde manier in staat stelt de regie over hun eigen leven in handen te nemen en nú met plezier te leven. Het spreekt voor zich dat hiervoor in de basis de nodige portie zelfkennis, -vertrouwen en -bewustzijn nodig is om authentiek te blijven. mPOWER is een holistische training die een zeer sterk fundament biedt om lichaam en geest te versterken en balans te vinden tussen het werk en het privéleven, door (uiteindelijk) meer zelfmanagement en -leiderschap.

Voel je je momenteel futloos & verstrooid? Stoort het je alle ballen tegelijk in de lucht te moeten houden op het werk en voor het gezin?

Wil je graag sterker in je schoenen staan, meer tijd nemen voor jezelf beter je grenzen kunnen trekken? Wij helpen je terug - vol energie - te staan voor wie je bent, te weten wat je écht wil en betere keuzes te maken!

Ons team van experten staat klaar om je te ondersteunen in dit persoonlijk proces naar een gezondere levensstijl met meer energie!


Ben je benieuwd naar wat we jou kunnen bieden? 


Wacht niet langer!

Heb je interesse om eventueel te starten met een traject "Get in Motion - burn-out - stress"?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

BURN OUT - STRESS
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x