Ingrid Verhoeks

Ingrid Verhoeks

Hallo, mijn naam is Ingrid Verhoeks (°1970).


Mijn basisopleiding is integratieve en humanistische psychologie en psychotherapie.

Daarnaast bekwaamde ik mij in traumatherapie, systemische opstellingen, brainspotting en EMDR.


Ik heb tevens gedegen ervaring in het bedrijfsleven als HR Consultant en Loopbaanbegeleider. Ik help je dan ook graag met je professionele vragen (met of zonder VDAB opleidingscheques).


Als therapeut streef ik ernaar werkelijk met je in verbinding te gaan, de kern van je klacht(en) te doorgronden en door gebruik van verschillende methodieken jou in je kracht te zetten.


Daarvoor maak ik gebruik van de meest effectieve en efficiënte strategieën uit de bekendste therapeutische stromingen en laat ik me leiden door het nieuwste neurowetenschappelijk onderzoek.


Mijn cliënten omschrijven mij en mijn aanpak als verhelderend, to-the-point, oprecht betrokken, ongedwongen en sensitief.


Ik ben aangesloten bij de Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie en the International Association of Trauma Professionals.


Je kan elke dinsdag bij mij terecht. Tijdens de sessies ben ik moeilijk telefonisch bereikbaar, maar het onthaal van Motion Center helpt je zoals altijd graag verder. Een afspraak maken verloopt ook op die manier.


Voor verdere vragen of bij dringendheid kan je mij een bericht laten op 04 73 93 64 64.  Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.


Ik kijk ernaar uit om je binnenkort te ontmoeten!


Ingrid Verhoeks
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x