Jasper Vaeck

Jasper Vaeck

Ik studeerde in 2017 af als Master Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen met een specialisatie training en coaching wielrennen. Nadien startte ik als wielercoach en begeleid sindsdien meerdere competitieve renners. Vanaf september 2018 versterkt het team van Motion Center als personal trainer.

Ik ben bij Motion Center gekomen om met een brede waaier aan klanten te kunnen werken. Elk met eigen verwachtingen en bekommernissen. Deze multidisciplinaire setting zorgt ervoor dat we per klant een heel individuele begeleiding kunnen voorzien.

Ik tracht tijdens de trainingen steeds zoveel mogelijk het doel van de klant centraal te zetten. Zodat de geleverde training zoveel mogelijk het gewenste effect bereikt, of dit nu kracht, lenigheid, uithouding, motorische controle… Verder ben ik tijdens het trainen op zoek naar mogelijke andere zwaktes of functionele problemen.

Ik ben coach geworden omdat ik altijd streef naar verbetering. Deze gedachtegang is in de setting van coaching heel toepasbaar. Sporters, ongeacht het niveau willen vooruitgang boeken. Het samen op zoek gaan en vinden van progressie haal ik dan ook mijn voldoening uit.

Als coach in het wielrennen komen ook aspecten zoals krachttraining, stabiliteitstraining en blessurepreventie aan bod. De kennis en opgedane ervaring in dit vakgebied komen van toepassing zijn voor Motion Center.

In mijn vrije tijd maakt hij fietstochten en volgt hij regelmatig wielerwedstrijden.

MAAK EEN AFSPRAAK


Jasper Vaeck
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x