Nura Adji

Nura Adji

Hallo en welkom! 


Ik ben Nura M Adji, kinesitherapeut gespecialiseerd in interne aandoeningen, meer specifiek cardio-pulmonale revalidatie alsook revalidatie na bariatrische chirurgie en obesitasbegeleiding. Nadat ik mijn studies aan de KULeuven met succes heb afgerond, kan ik nu met veel passie en plezier mensen in de praktijk helpen.

De belangrijkste doodsoorzaak ter wereld zijn ischemische hartziekten, verantwoordelijk voor 16% van alle sterfgevallen in de wereld. Sinds 2000 is de grootste stijging van het aantal doden voor deze ziekte, met een stijging van meer dan 2 miljoen tot 8,9 miljoen doden in 2019. Beroerte en chronische obstructieve longziekte zijn de 2e en 3e belangrijkste doodsoorzaken, verantwoordelijk voor respectievelijk ongeveer 11% en 6% van het totale aantal sterfgevallen. En als zodanig wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het terugdringen van dat aantal en een rol spelen bij de behandeling van patiënten met deze aandoeningen.


Waarom heb ik voor Motion Center gekozen?

Ik heb altijd geloofd in een multidisciplinaire aanpak! Ik geloof dat elke patiënt wordt behandeld door een therapeut die gespecialiseerd is in het juiste vakgebied en die de patiënt het beste revalidatieprotocol geeft. Ik voel me ook zeer goed omringd door collega's die mijn passie delen in het helpen van patiënten!


U kunt bij mij terecht voor:

1.         Cardiovasculaire revalidatie

2.         Ademhalingsrevalidatie

3.         Autogene drainage

4.         Bariatrische revalidatie

5.         Counseling voor obesitas


Nura Adji
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x