Silke Piessens

Silke Piessens

Wie ben ik?

Hallo allemaal! Ik ben Silke Piessens, een jonge kinesitherapeute uit het Leuvense. Ik studeerde in juli 2021 af als pediatrisch kinesitherapeut aan de KU Leuven. Na vijf succesvolle studiejaren kan ik nu met veel passie en plezier mijn beroep als kinesitherapeut uitoefenen.

Ik ben enthousiast, vrolijk en geniet van de kleine dingen van het leven. Wanneer ik niet in de praktijk ben vind je me rond, op of onder het water. Mijn hobby’s zijn namelijk wandelen langs het water, kajakken en diepzeeduiken.

Ik kijk er naar uit om jullie in de praktijk te verwelkomen!

Waarom koos ik voor kinesitherapeut bij Motion Center? 

Zorg dragen en anderen verder helpen in het leven typeert me helemaal. Ik zie me dan ook geen enkel ander beroep uitoefenen dan kinesitherapie.
Ik geloof heel erg in een multidisciplinaire aanpak voor de behandeling van onze patiënten. Daarom ben ik heel blij dat ik bij Motion Center kan werken. Deze grote praktijk kan multidisciplinariteit bieden door de aanwezigheid van veel verschillende disciplines. De grote praktijkruimtes, oefenzalen en fijne collega’s maken er bovendien een toffe werklocatie van.

Je kan bij mij terecht voor:

  • Schrijf – en psychomotoriek bij kinderen
  • Neuromotorische revalidatie
  • Respiratoire revalidatie
  • Ontwikkelingsstimulatie bij baby's en peuters
  • Reconditionering en oefentherapieSilke Piessens
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x