Do Meys

Do Meys

Wie ben ik?

Mijn naam is Do Meys, ik ben psychologisch consulent. Daarnaast werk ik als psychiatrisch verpleegkundige in het psychiatrisch ziekenhuis in Tienen op de afdeling verslavingszorg.

Het liefst van al werk ik met ACT, dat staat voor acceptance and commitment therapy. Door de handvaten van ACT te gebruiken ga ik samen met jou op zoek naar hoe je je leven betekenisvol kan maken. Het is een therapievorm die handvaten geeft om met moeilijke gedachten en emoties om te gaan, maar die eveneens aandacht schenkt aan wat je belangrijk vindt in je leven en hoe je dat meer kan inbrengen in dagelijks leven.

Doordat ik in mijn eigen leven veel met ACT bezig ben, kan ik soms beter begrijpen waar jij nog door moet gaan en hoe kwetsbaar dat kan voelen.  Mijn belangrijkste waarden in ons traject samen zijn: samenwerking, verbinding en authenticiteit.

Naast ACT heb ik nog kennis van een aantal andere therapievormen: CGT, motiverende gespreksvoering en superhero therapy.


Je kan bij mij terecht wanneer je:

  • Vragen hebt rond genderidentiteit en seksualiteit
  • Wil leren omgaan met (moeilijke) gedachten en emoties
  • Vragen hebt of je zorgen maakt rond je middelengebruik (alcohol/drugs/gamen/…)
  • Wil stoppen met zelfverwondend gedrag/automutilatie
  • Niet goed weet wat je in je leven wil en hier samen naar op zoek wil gaan


Mijn opleidingen: 

Bachelor toegepaste psychologie (Thomas More Antwerpen)

Bachelor verpleegkunde (Thomas More Mechelen)

Basisopleiding Acceptance en commitment therapy (allegre)

ACT as a brief intervention (online, Russ Harris)

Superhero therapy (online, Dr. Janina Scarlett)


Nog enkele leuke weetjes over mezelf 

Ik ben zelf non-binair (genderidentiteit) en gebruik zij/haar en die/hun voornaamwoorden. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met sport en muziek. Ik speel graag Dungeons en Dragons, wat een role playing game is en daarnaast game ik ook af en toe op mijn nintendo switch.

Daarnaast organiseer ik een aantal keren per jaar een ACL – meetup. ACL staat voor awareness, courage and love. Op die avonden gaan we aan de slag met echt verbinding leren maken. Met onszelf en met anderen. Een avond moedig en open contact maken aan de hand van thema’s. Stuur gerust een mail voor meer info of indien je interesse hebt! Meer info vind je hier.


Zit je nog met vragen of maak je graag een afspraak? Neem vrijblijvend contact op.

do@motioncenter.be
0491 74 89 35


Do Meys
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x