Philippe Laurent

Philippe Laurent

Wie ben ik?

Ik ben Philippe Laurent, kinesitherapeut en sinds 2014 oprichter van Motion Center.

Ik studeerde in 1997 af als Licentiaat in Motorische revalidatie en Kinesitherapie aan de Katholieke Universiteit Leuven. Kort nadien begon ik mijn eigen praktijk in Tienen. Tijdens de voorbije jaren heb ik tal van bijscholingen gevolgd.

Als voorzitter van de Kinesitherapeuten kring Zuidoost Hageland, vertegenwoordig ik de kinesitherapeuten binnen de eerstelijnszone Zuidoost Hageland. In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin of kan je me vinden op het golfterrein.

Sinds 2005 ben ik stagebegeleider voor de 2e Master Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie ‘Afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie’ van UHasselt en KULeuven.


Waarom ik voor kinesitherapie koos

Ik ben ervan overtuigd dat ik sterk ben ik het begeleiden van mensen. Ik hou ervan om het beste uit de patiënten te halen en ze hun grenzen te laten verleggen. Dit kan enkel bereikt worden door te luisteren naar hun noden en wensen. Ik tracht hen op een positieve manier te benaderen en ze te motiveren om hun functioneren te verbeteren. 

Mijn visie is "Een gezonde geest in een gezond lichaam"

Uw eigen lichaam is uw hoogste goed, iets waar we voldoende aandacht moeten aan schenken.

Binnen Motion Center gaan we voor een multidisciplinaire aanpak: de combinatie van beweging, voedingsadvies en mentale coaching. Door aandacht te geven aan deze drie domeinen trachten wij u bij te staan om op de juiste wijze uw doelen te bereiken.


Je kan bij mij terecht voor:

  • Revalidatie na een orthopedische ingreep (schouder, heup, knie,... operatie);
  • Revalidatie i.k.v. lymfeproblematiek/oedeem (manuele lymfedrainage, meerlagig windelen);
  • Algemene revalidatie en reconditionering;
  • Gangrevalidatie;
Philippe Laurent
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x