Wat?

Wat?

Elk kind is uniek

 Een kind is zoveel meer

Dan een aanstaande dame

Of een aanstaande heer.

Wie niet in het kind het wonder ziet

Die snapt dit hele versje niet  

(Toon Hermans)
In Motion Center staat ook voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen een multidisciplinair team klaar, dat bestaat uit getalenteerde therapeuten en coaches, met elk verschillende opleidingen, interesses en achtergronden.  

Je kan er terecht bij een kinesitherapeut, diëtist, kinderyogadocente, psychotherapeut of psycholoog, indien jouw zoon of dochter, jong of al wat studentikozer, even vast zit. Op uw vragen met betrekking tot de motorische ontwikkeling, problemen met de spraak- en taalontwikkeling, leerproblemen, problemen met voeding en eetgewoontes, psychologische of opvoedingsproblemen, willen wij snel en duidelijk, mee zoeken naar antwoorden.

Zodoende, geeft ons team zowel het kind als de ouders inzicht in het gestelde probleem en leert hen hiermee om te gaan. Wij onderzoeken, behandelen, begeleiden en geven adviezen.

We zien het als onze taak jullie te ondersteunen, en alles weer “ in motion” te brengen.

 The very things that hold you down are going to lift you up  

(DUMBO)
Onze kracht is dat we samen op één locatie werkzaam zijn en zo een goed contact met elkaar hebben. Op die manier kunnen we verschillende problematieken aanpakken, zonder wachtlijsten, en dit zowel op medisch als paramedisch vlak.

Ieder kind is uniek en uw hulpvraag  staat bij ons centraal.

Daarom is elk begeleidingstraject uniek, afgestemd op de eigen talenten en vaardigheden, en op wat jij, je kind of je omgeving nodig heeft. We bieden een luisterend oor, een nieuwe start, een gezond plan, opnieuw leren ‘bewegen’. Hierbij nemen we ook de tijd om, in samenspraak met jullie, contact op te nemen met doorverwijzers, scholen, CLB, …  en lassen we evaluatiemomenten in.
Ik wil je in een doosje doen

Je beschermen tegen het leven.

Waar je zal moeten dansen in de zon 

en leren vechten in de regen. 

( Lief Leven)
Blij en vol fantasie je lichaam en geest en vooral diens noden leren aanvoelen, voor jezelf leren denken en beslissen en sociale vaardigheden opbouwen, brengen je in ‘motion’.Wat?
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x