Inge Vanassche

Inge Vanassche

Wie ben ik? 

Ik ben Inge. Gepassioneerd door voeding, gezonde levensstijl en hongerig naar inzichten, kennis ter zake en een nieuwe uitdaging begon ik enkele jaren geleden als vroedvrouw aan de opleiding Voedings- en dieetkunde. Omdat het na het afronden van mijn studies zodanig kriebelde om met alle opgedane kennis aan de slag te gaan, was het starten als diëtiste een logische stap. Bij Motion center vond ik wat ik zocht; een multidisciplinair, dynamisch en tof team met een fijne collega waar het meteen mee klikte. En zo startte ik met veel enthousiasme in Tienen! Ik volgde intussen ook bijscholingen rond het laag FODMAP-dieet en eetproblemen bij autisme.

Je kan bij mij terecht voor gefundeerd advies in verband met voeding en levensstijl. Zie dit gerust héél ruim; van ondergewicht tot overgewicht/obesitas, van prikkelbare darmen tot voeding bij (de preventie van) diabetes type II. Wil je je beter in je vel voelen, of gewoon gezonde keuzes kunnen maken? Uiteraard help ik je hiermee ook graag verder! De combinatie vroedvrouw en diëtiste zijn zorgt ervoor dat ik je ook tijdens (of voor) de zwangerschap maar wat graag verder help om gezonde keuzes te kunnen maken wat voeding betreft; of je nu met jouw gewicht/gewichtstoename worstelt, niet goed weet wat je nu (extra) nodig hebt qua voeding in de zwangerschap, of gewoon door het bos de bomen niet meer ziet als het aankomt op wat wel en niet mag…

Hoe ga ik te werk? 

Algemeen

De eerste consultatie is een kennismakingsgesprek; we kijken naar jouw verwachtingen, je huidige voedingspatroon, en we bespreken de manier van werken. Je krijgt ook al één of enkele actiepunten mee. (Duur: 60min)

Tijdens de vervolgconsultaties bekijken we hoe de voorbije weken zijn verlopen, geef ik je concretere adviezen, bespreken we hoe je gezonde keuzes kan maken, je eventuele valkuilen, en bepalen we samen haalbare doelen. (Duur: 30min)

Laag FODMAP-dieet

Bij het laag Fodmap-dieet worden tijdens de eerste consultatie je klachten uitgediept en leg ik de principes van het dieet uit. Je krijgt ook de nodige informatie om er alvast mee te starten. (Duur: 60min)

De tweede consultatie evalueren we je klachten en wordt de volgende fase van het dieet uitgelegd. (Duur: 60min)

Tijdens de vervolgconsultaties geef ik je telkens de aandachtspunten mee voor de weken die volgen. (Duur: 30min)

Tarieven

Er wordt betaald op het einde van de consultatie. De betaling is mogelijk met payconiq of contant.

Intakegesprek60 min€60
Tweede consultatie (enkel bij laag FODMAP-dieet)
60 min€60
Opvolgconsultaties30 min€30


Zit je nog met vragen of maak je graag een afspraak? Neem gerust contact op.
Inge Vanassche
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x