Jacky Bucks

Jacky Bucks

Wie ben ik? 

Hallo, mijn naam is Jacky. Al heel mijn leven ben ik met voeding bezig. Dagelijks zit ik met mijn neus in de boeken, zolang het maar over voeding gaat. De studie voedings- en dieetkunde was dan ook op mijn lijf geschreven. Hier ben ik nu, afgestudeerd als diëtiste met een rugzak vol kennis omtrent voeding en het effect ervan op het lichaam. Deze kennis hou ik liever niet alleen voor mezelf. Ik wil er mensen mee helpen.

Bij mij kun je terecht voor praktisch ieder dieet of voedingspatroon. Ik sta open voor alle vragen en werk hiervoor graag ‘Evidence Based’. Dit wil zeggen dat ik mijn advies wetenschappelijk onderbouw, rekening houdend met jouw noden en behoeften. Ik werk ook het liefst samen als een team. Met jou als expert van je eigen leven en mij als expert van voeding vormen we het ideale team om jouw voedingsgewoonten te optimaliseren.


Hoe ga ik te werk? 

Intakegesprek: De eerste keer dat je bij mij op gesprek komt, maak ik graag uitgebreid kennis met jou. Ik kom graag alles te weten over jouw leven en jouw voedingspatroon. Deze informatie is heel erg belangrijk bij het maken van een persoonlijk advies. Op het einde van dit eerste gesprek bekijken we samen hoe ik jou verder kan helpen en maken we al een aantal actiepuntjes. Deze intake duurt 60 minuten. 

Tweede consultatie: Tijdens de tweede consultatie bespreken we of het gelukt is om de actiepunten toe te passen. Ik neem de tijd om uitgebreid advies te geven en jouw vragen te beantwoorden. Na de intake heb ik jouw voedingspatroon grondig geanalyseerd en persoonlijk advies geformuleerd. We bekijken samen wat haalbaar is en maken concrete afspraken voor de toekomst. Deze tweede consultatie duurt 60 minuten.

Opvolgconsultaties: Eenmaal je aan de slag bent gegaan met jouw persoonlijk advies/voedingsplan zie ik je graag op regelmatige basis terug. Zo kan ik je voortgang bijhouden en kan ik extra adviezen en tips geven wanneer dit nodig is. Een opvolgconsultatie duren 30 minuten. 


Tarieven

Er wordt betaald op het einde van de consultatie (bij voorkeur met payconiq of bancontact). Betaling op factuur is enkel mogelijk bij een bewindvoering.

Intakegesprek60 min€50
Tweede consultatie60 min€50
Opvolgconsultaties30 min€25


Zit je nog met vragen of maak je graag een afspraak? Neem vrijblijvend contact op.Ondernemingsnummer: 0749.827.618

Jacky Bucks
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x