Jacky Bucks

Jacky Bucks

Wil jij jouw voedingspatroon verbeteren zonder gedoe? Wil je jouw overgewicht de baas worden op een haalbare en aangename manier? Of worstel je misschien met een medisch probleem waarbij voedingsaanpassingen nodig zijn? Dan ben je op het juiste adres.


Wie ben ik? 

Als erkend diëtiste ga ik samen met jou op zoek naar nieuwe voedingsgewoontes die perfect passen bij jou, jouw leven en je medische achtergrond. Met de kennis vanuit mijn opleiding voedings- en dieetkunde, kan ik je helpen bij het maken van de juiste voedingsaanpassingen, het structureren van je maaltijden en het uitbreiden van jouw productkennis. We ondernemen samen kleine stappen die bijdragen aan jouw nieuwe levensgewoonten.

Je kunt praktisch met ieder probleem bij mij terecht. Ik ben dan ook niet bang om bij te leren en volg ik geregeld bijscholingen. Zo volgde ik al bijscholingen over het laag FODMAP-dieet, eetstoornissen, motivationele gespreksvoering (MI) en sportvoeding. Momenteel werk ik vooral rond overgewicht, emotioneel eten, bariatrische chirurgie, metabole problematieken (zoals een te hoge cholesterol of diabetes), sportvoeding en eetproblemen/eetstoornissen. Om jou met andere problemen te kunnen helpen, duik ik graag in de boeken en wetenschappelijke literatuur om mijn kennis bij te schaven.

Naast al die kennis werk ik graag cliënt gericht. Dit wil zeggen dat mijn adviezen erg persoonlijk opgesteld worden, met persoonlijke aandachtspunten, een persoonlijk dagschema en gesprekken die niet altijd en alleen over voeding moeten gaan. Voeding is namelijk zoveel meer dan calorieën en voedingstoffen.

Wil jij ontdekken hoe jij jouw voeding het beste kunt afstemmen op jouw persoonlijke doelen of op jouw medische situatie? Maak dan gauw een afspraak.


Hoe ga ik te werk? 

Intakegesprek

Tijdens ons eerste gesprek maak ik uitgebreid kennis met jou. Ik kom graag meer te weten over jouw leven en je voedingsgewoontes. We verkennen samen de persoonlijke en therapeutische doelen en we maken een schets van het behandelplan. Na dit eerste gesprek ga ik voor jou aan het werk en zal ik een persoonlijke behandeling uitschrijven met een dagschema en werkpunten.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek geef ik alle informatie die aansluit bij jouw hulpvraag (gezonde voeding, voeding bij diabetes, info bij bariatrische ingrepen… enz.). We overlopen samen een voorbeelddagschema en andere materialen die jij nodig zult hebben. Er is meer dan genoeg ruimte om vragen te stellen en verdere afspraken te maken.

Opvolgconsultaties

Tijdens de opvolgconsultaties reflecteren we over de afgelopen weken. Hoe ging het met de eerste aanpassingen? Waren er problemen of valkuilen? Hoe ver staan we ten opzichte van onze doelen?


Tarieven

Er wordt betaald op het einde van de consultatie (bij voorkeur met payconiq of bancontact). Betaling op factuur is enkel mogelijk bij een bewindvoering.

Intakegesprek60 min€60
Tweede consultatie60 min€60
Opvolgconsultaties30 min€30


Zit je nog met vragen of maak je graag een afspraak? Neem vrijblijvend contact op.Ondernemingsnummer: 0749.827.618

Jacky Bucks
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x