Vera Huys

Vera Huys

Wie ben ik?

Ik ben Vera en al van jongs af aan ben ik gefascineerd door de sportwereld. In mijn tienerjaren leefde ik mijn sportieve ambitie uit in het skeeleren. Na mijn skeelercompetities gaf ik mijn passie door als trainer in skeelerclub RSC Tienen waar ik de competitierenners klaarstoom om het beste van zichzelf te geven op Europacups, EK’s en WK’s. Naast de skeelers vind je mij wekelijks ook terug op de koersfiets of bengelend aan een klimmuur.

Waarom physical coach?

Door mijn interesse in de sportwereld studeerde ik lichamelijke opvoeding en bewegingswetenshappen aan de KU Leuven. Na mijn studies begeleid ik als physical coach sporters in hun core en krachttrainingen om hun doelen te realiseren. Wil je graag een actievere levensstijl? Schitteren op het volgend kampioenschap of de Ventoux op fietsen? Aarzel niet en maak ene afspraak.

Waarom kine?

Omdat ik sporters niet alleen wil begeleiden in hun trainingen maar ook in hun revalidatie vind je mij in het Motion Center ook terug als sportkinésitherapeut. Samen proberen we belasting en belastbaarheid op elkaar af te stemmen en preventief blessures te voorkomen zodat je zo snel mogelijk en sterker dan voordien terug aan het sporten bent.

Waarom Motion Center?

Een sporter is meer dan alleen zijn blessure. In het Motion Center werken we dan ook dieper en verder dan alleen de blessure op zich. Als team met sportpsychologen, diëtisten , physical coaches,… kijken we vanuit een multidisciplinaire aanpak naar een traject om zo tot de beste resultaten te bekomen.

Je kan bij mij terecht voor:

Physical coaching:

  • Actievere levensstijl
  • Blessurepreventie
  • Sportspecifieke core en krachttraining

Kinesitherapie:

  • Sportrevalidatie  en oefentherapie
  • Manuele therapie
  • Musculoskeletale problemen (spier-, pees- en gewrichtsklachten)
  • Postoperatieve revalidatie
  • Reconditionering, krachttraining en core stability trainingVera Huys
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x