Yoga

Yoga

Wil je graag meer energie? Of net meer rust? Zou je wat leniger willen worden, en wil je daarnaast ook meer ruimte in je hoofd? Of wil je gewoon een wekelijks moment voor jezelf? Dan is yoga misschien wel iets voor jou. Ik nodig je graag uit om het een keertje te komen proberen.

Kundalini yoga is de Yoga van het Bewustzijn. Het is een dynamische, krachtige tool, ontworpen om je de ervaring van je ziel te geven.

Kundalini yoga is een wetenschappelijke technologie en combineert op zéér precieze wijze: pranayama, mudra, oog-focus, mantra, bhandas, asanas,... . 

Het beoogde effect van Kundalini yoga is je klierenstelsel in balans brengen en je zenuwstelsel sterk maken. Verder wordt ook je longcapaciteit vergroot, je bloed wordt zuiver,... kortom, je hele body, mind & soul vinden terug evenwicht.

Kundalini yoga is voor iedereen. Het is universeel. Het is speciaal ontworpen voor wie te kampen heeft met de dagelijkse stress van het leven. Het is een pad voor iedereen die de vaardigheden wil aanleren om gezond en succesvol te zijn in alles wat je onderneemt.

Kundalini Yoga werd steeds in het geheim onderwezen. Tot in 1969 Yogi Bhajan, Master Kundalini yoga, openlijk Kundalini yogalessen begon te geven om zoveel mogelijk mensen voor te bereiden op de grote veranderingen die deze planeet en de mensheid zou ondergaan wanneer we overgaan van het Vissentijdperk naar het Waterman tijdperk. De oude techniek van Kundalini yoga geeft ons het Bewustzijn en het doorzettingsvermogen om een gemakkelijke transitie te kunnen maken in deze toch wel zeer 'moeilijke' overgangsfase (vanaf 11/11/2011), waarin we ons nu nog steeds bevinden.Praktisch

De lessen gaan wekelijks door op donderdagavond, telkens van 20u tot 21u15. Dit in de ingerichte ruimte op het eerste verdiep van Motion Center. Matjes zijn voorzien in de ruimte, maar het staat je vrij je eigen materiaal meebrengen.

In totaal zijn er 11 lessen op: 1/10, 8/10, 15/10, 22/10, 29/10, 12/11, 19/11, 26/11, 3/12, 10/12 en 17/12. Tijdens de herfstvakantie is er dus geen les. De reeks loopt vlak voor de kerstvakantie af.

Volledige reeks van 11 lessen€110
Per les€11Meer info en inschrijven doe je via info@motioncenter.be.

Tot op de mat?


Yoga
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x