Yoga

Yoga

Wil je graag meer energie? Of net meer rust? Zou je wat leniger willen worden, en wil je daarnaast ook meer ruimte in je hoofd? Of wil je gewoon een wekelijks moment voor jezelf? Dan is yoga misschien wel iets voor jou. Ik nodig je graag uit om het een keertje te komen proberen.


Over yoga en 'Dynamic Flow' 

Yoga heeft als hoofddoel om lichaam en geest met elkaar in verbinding te brengen. Met behulp van Yoga kan je aanwezig zijn in het hier en nu, word je bewuster en voel je je meer ‘gegrond’. Vanuit deze setting handel je dus ook. Allesbehalve zweverigs, zoals ikzelf eerst dacht, voor ik mijn eerste ervaring met yoga had ;-).

Dynamic Flow, de yogasoort die ik geef, is een afgeleide van ‘Vinyasa Yoga’; een meer actieve yogasoort met veel beweging. Je kan het het beste beschouwen als een ‘flow’ van bepaalde houdingen op het ritme van je ademhaling. Je stroomt als het ware van de ene naar de andere houding.

Tijdens Dynamic Flow beginnen we rustig, waarna we geleidelijk aan opbouwen naar iets meer uitdagende houdingen. Afsluiten doen we weer met rustigere houdingen, waaronder ‘Savasana’.

Je gaat het tijdens de sessies dus een beetje warm krijgen (dat is de ‘prana’ die vrijkomt ;-)). Hoewel de sessies vrij uitdagend kunnen zijn, zijn ze toegankelijk voor iedereen, en probeer ik ook voor iedereen verschillende opties te voorzien.Praktisch

De lessen gaan wekelijks door op donderdagavond, telkens van 20u tot 21u. Dit in de ingerichte ruimte op het eerste verdiep van Motion Center. Matjes zijn voorzien in de ruimte, maar het staat je vrij je eigen materiaal meebrengen.

In totaal zijn er 11 lessen op: 1/10, 8/10, 15/10, 22/10, 29/10, 12/11, 19/11, 26/11, 3/12, 10/12 en 17/12. Tijdens de herfstvakantie is er dus geen les. De reeks loopt vlak voor de kerstvakantie af.

Volledige reeks van 11 lessen€110
Per les€11Meer info en inschrijven doe je via britt@motioncenter.be.

Tot op de mat?


Yoga
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x