Personal Trainer Kumtich

Personal Trainer Kumtich

Een personal trainer in Kumtich? 

Wil je graag je conditie verbeteren? Spieren verstevigen? Vermageren? Kom je net uit een revalidatieperiode? Wil je preventief die opstotende knie- of ruglast voorkomen? Lijd je aan obesitas, diabetes of ben je hartpatiënt? Wil je net een sportieve uitdaging aangaan, zoals de Mont Ventoux of de 20 km van Brussel? Wil je weten wat efficiënt is? Hoe je sportieve doel te bereiken? Dan is Personal Training de ideale oplossing. 


Welkom bij Motion Center!


Wat is personal training?

Personal Training heeft als doel de gezondheid en fysieke activiteit van iedere persoon te bevorderen. De Personal Trainer zal jullie persoonlijk begeleiden op het gebied van training, voeding, rust en mind set. Hij zal je leren wat een goede manier is om te trainen, welke voeding je zou moeten eten in combinatie met de juiste hoeveelheid rust. Hij zal je helpen met het aannemen van de juiste mind set en je gewenst doel te bereiken.

Motion Center biedt voor iedereen uit de regio Kumtich een goede trainingsoptie aan, begeleid door hoogopgeleide trainers. Twijfel niet en contacteer ons voor meer informatie. 

Tijdens een gratis intakegesprek gaan we samen op zoek naar een manier om jouw persoonlijke doelen te bereiken. 

De personal training wordt in verschillende vormen aangeboden op Motion Center.
MAAK EEN AFSPRAAK


 • PT: één op één coaching: 

Via functionele en op maat gemaakte oefeningen werken we rond uithouding, kracht, lenigheid, evenwicht en coördinatie. Dit is tijdens een individuele sessie. Tijdens de individuele sessie word je kwalitatief en individueel begeleid en opgevolgd. Je krijgt een trainingssessie op maat met de volledige aandacht van je coach. Je kan ook een sessie van 30 minuten volgen aan de helft van het tarief.

De training zal bij voorkeur plaatsvinden in Motion Center, tenzij op vraag van de klant in het zwembad, sportzaal, atletiekpiste, bij de klant thuis of op andere locatie.

 • oefenschema om zelfstandig uit te voeren:

Volg je de personal training bij Motion Center maar wil je thuis ook aan de slag? Uw personal trainer maakt een oefenprogramma op maat met oefeningen die u thuis kan uitvoeren en in lijn liggen met uw doelstelling. De personal trainer adviseert u tijdens de sessies hoe dit schema best in te plannen.

Wil je na de intake een schema op maat, maar kan je u niet vrijmaken voor individuele sessies? De personal trainer maakt een schema op maat.

 • persoonlijke opvolging:

Wil je u helemaal voorbereiden op een doel en altijd optimaal trainen? De personal trainers zijn beschikbaar voor persoonlijke opvolging. Dit houdt in dat de coach wekelijks contact met u zal opnemen, een wekelijks schema indient afhankelijk van uw beschikbaarheid en doelstellingen. Hebt u problemen of vragen tijdens het trainen kan je ook direct de personal trainer contacteren voor advies. De personal trainer staat dus altijd klaar om mee te helpen uw doelen te bereiken.


Neem dus snel contact op met onze PT's in regio Kumtich.


Personal Trainer Kumtich


Doelstellingen:

 • Kwalitatieve begeleiding en opvolging;
 • Kloof tussen medische wereld en sportwereld opvullen;
 • Een actiever en gezonder leven;

Wie kan er bij een Personal Trainer terecht?

Personen met:

 • Cardiovasculaire aandoening;
 • Gewrichtsaandoeningen;
 • Rug- en knieklachten;
 • Sportievelingen;
 • Kinderen & senioren;

Enkele voorbeelden:

 • Jan, 40 jaar, ruglast;
 • Thomas, 9 jaar, obesitas;
 • Anny, 55 jaar, osteoporose;
 • Bart, 30 jaar, conditieopbouw;

Methode

 • Werken aan persoonlijk doel;
 • Screening;
 • Basisvaardigheden: lenigheid, evenwicht, coördinatie, snelheid, uithouding en kracht;
 • Functionele oefeningen op maat;
 • Individueel of in kleine groep;
 • Kwalitatief maar ook plezant (spelvormen);
 • Materialen: cardiotoestellen, fitball, BOSU, dynabands, kinesis, eigen lichaamsgewicht, klein materiaal;


Personal Trainer Kumtich, PT, Motion Center


Over Motion Center:

Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hart van Tienen, rechtover het Koninklijke Atheneum.

Onze visie: "Gezonde Geest in een Gezond Lichaam"

Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center.

Om uw doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk zijn.

Ons team van therapeuten voor volwassenen bestaat uit:

 • kinesitherapeuten;
 • personal trainers;
 • diëtisten;
 • psychologen;  
 • logopediste.

Elke therapeut heeft zijn specialisatie zodat er behandeling op maat kan geboden worden. 

Als enige in Tienen bieden wij een volledig traject "Get in Motion" aan uit onze verschillende specialisaties.

Onder de naam "Kids in Motion" beschikken we over een multidisciplinair team voor begeleiding van kinderen en tieners.

Ons team bestaat uit:

 • kinesitherapeut pediatrie;
 • kindercoach;
 • diëtist;
 • logopedist;

Heeft uw kind nood aan extra begeleiding op vlak van grove of fijne motoriek? Bent u op zoek naar ondersteuning in kader van een leerstoornis? Kan een gesprek met onze kindercoach eventueel verlichting brengen? Uw kids in motion team helpt u graag verder.
MAAK EEN AFSPRAAK


Personal Trainer Kirsten Zeeuws

Ik ben Kirsten Zeeuws, jouw gemotiveerde, spring-in-t-veld bewegingscoach.Wat heeft mij daartoe bewogen?

Al van jongs af aan zei ik dat ik leerkracht wou worden, dus de keuze voor een studie leerkracht lager onderwijs was snel gemaakt. Hoewel de omgang met kinderen me erg lag, miste ik na een jaar voor de klas te hebben gestaan toch de link met de sport. En als het kriebelt, dan moet je... juist ja, bewegen! Daarom schreef ik me aan Thomas More in voor een opleiding Sport en Beweging. En daar vond ik meteen mijn draai.

Sport stroomt door mijn aderen. Zelf doe ik al 22 jaar aan gymnastiek. En ben ik al 10 jaar actief als trainer van de jongere gymnasten. Daardoor weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om op een juiste manier te bewegen. Hoe je je lichaam kan leren kennen, beheersen en hoe je je eigen grenzen kan aftasten en op een gezonde manier verleggen. Maar ook hoe je moet omgaan met kwetsuren, en hoe beweging hand in hand gaat met een gezond eetpatroon.

Ik ben ervan overtuigd dat sporten je leven rijker kan maken. Als je het juist doet. En dat iedereen er wel een kan vinden die op zijn lijf geschreven is. Als personal trainer en bewegingscoach wil ik jou doen bewegen naar een gezonde levensstijl.

Ik sta ervoor de springen! Jij ook? Doe het dan maar 10x 


Personal Trainer Tuur Van Der Have

Afstuderend als Master Lichamelijke opvoeding en Bewegingswetenschappen met een specialisatie in onderzoek in biomedische kinesiologie en zoekend naar een uitdaging in mijn leven, ben ik gestrand op het onderzoeken naar de lichamelijke belasting tijdens verschillende industriële taken en wat de meerwaarde kan zijn van een exoskelet in deze setting. 

Doordat ik werk als doctoraatstudent aan de KU Leuven, had ik niet meer veel contact met sporters of een sportpraktijk en ik miste deze discipline. Daarnaast heb ik tijdens mijn studie op de universiteit mij gespecialiseerd in atletiek en het lange afstandslopen met een trainer B diploma als resultaat maar in het onderzoek had ik deze passie en diploma niet meer echt nodig. Paar maanden later, in januari, heb ik er dan ook voor gekozen om te werken als personal coach bij Motion Center om deze passie terug te gebruiken. Dit multidisciplinair centrum trok mijn aandacht doordat ze mensen begeleiden met het holistisch (sport – voeding - mentaal) beeld als basis.

Tijdens mijn trainingen probeer ik dit holistisch beeld en mijn wetenschappelijke achtergrond te combineren met trainingsplezier. Dit moet ervoor zorgen dat we vooral via korte termijn doelen vooral mikken op de lange termijn. 

Starten met 10 weken bewegen is al een goede start maar levenslang bewegen moet het uiteindelijke doel zijn. Sporten kan op verschillende manieren en iedereen heeft andere behoeftes en verschillende reacties op sportprikkels. Een geïndividualiseerd schema met als einddoel een gezondere levenslange levensstijl is wat ik u kan aanbieden. Personal Trainer Kumtich Tuur Van Der Have, PT,


Het volledige Motion Center aanbod in regio Kumtich:


Interesse in een Personal Trainer? Neem dan snel contact op met onze PT's in regio Kumtich.


MAAK EEN AFSPRAAK

Personal Trainer Kumtich
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x