Leenne Broeders

Leenne Broeders

Wie ben ik?

Mijn naam is Leenne Broeders. Ik ben 23 jaar en afkomstig uit het Limburgse Zonhoven. Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam bij Motion Center als kinesitherapeut.

Tijdens mijn kinder- en jeugdjaren was ik verzot op paarden en alles wat met paardensport te maken had. Ondertussen heeft mijn trouwe viervoeter plaats gemaakt voor een paar loopschoenen en een koersfiets. Mijn grote passie is namelijk atletiek. Ik ben een lange afstandsloopster. In deze uithoudingsport ga je tot het uiterste en dit geeft me veel voldoening. Mijn huidig doel is mijn tijd verbeteren op de halve marathon. Op de zondagen haal ik graag de wielertoerist in mezelf naar boven.

In juni 2019 studeerde ik af als kinesitherapeut aan de Universiteit Hasselt met als afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen met de optie sportkinesitherapie.

Waarom ik voor kinesitherapie koos?

Al van jongs af was het duidelijk dat een beroep in de zorg voor me was weggelegd. Ik ben graag met mensen bezig en hou ervan om ze te kunnen helpen met problemen die zich voor doen in het alledaagse leven. Door de jaren heen ben ik echter zelf reeds meerdere keren geconfronteerd geweest met verschillende sportblessures. Omwille van deze redenen is kinesitherapie een duidelijke keuze voor me geweest. In dit werkveld komen zowel de zorgzame als sportieve karakteristieken van mijn persoonlijkheid aan bod om mensen door beweging beter te helpen functioneren.

Omdat het als kinesitherapeut belangrijk is om te blijven bijstuderen, heb ik ervoor gekozen om mijn studies verder te zetten met het postgraduaat Manuele Therapie aan de Universiteit van Gent.

Waarom ik voor Motion Center koos?

Ik koos voor Motion Center omwille van het multidisciplinaire teamverband waarin de patiënt centraal staat. Het bundelen van kennis uit verschillende specialisaties zorgt voor een optimale zorg. Ook het jonge team en de fijne groepssfeer zijn zeker pluspunten.  

Je kan bij mij terecht voor: 

  • Musculoskeletale klachten (letsels aan spieren en gewrichten)
  • Oefentherapie
  • Postoperatieve revalidatie (knie, heup, schouder, …)
  • Blessurepreventie
  • Sportletsels


Leenne Broeders
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x