Hoorcentrum Gottschalk

Hoorcentrum Gottschalk

Voor wie?

Voor iedereen met gehoorproblemen. Van een licht tot een ernstig gehoorverlies. Iedereen is welkom voor een gratis hoortest.
Werkwijze

Tijdens de eerste consultatie krijgt u een gratis hoortest. Indien u in aanmerking komt voor terugbetaling van de mutualiteit, verwijzen wij u door naar de NKO-arts. Als u reeds een voorschrift gekregen heeft, kunnen we samen het juiste toestel voor u selecteren en de nodige stappen ondernemen om de bestelling te plaatsen. We maken een eerste selectie in de hoortoestellen op basis van de resultaten van de test. Daarna maken we samen de juiste keuze afhankelijk van uw wensen, budget en mogelijkheden.

Tijdens de tweede consultatie gaan we over tot de effectieve hoortoestelaanpassing. De hoortoestellen worden ingesteld op basis van uw gehoorverlies. We leggen u stapsgewijs het gebruik van het toestel uit.

Tijdens de proefperiode komt u wekelijks op controle om zo de juiste instellingen te bereiken.

Op het einde van de proefperiode zullen wij voor u de nodige documenten in orde maken. Achteraf bent u steeds welkom voor verdere aanpassingen, onderhoud en batterijen. Op al onze hoortoestellen geniet u van 5 jaar garantie.


Tarief

Indien het gehoorverlies aan de voorwaarden van het RIZIV voldoet, is er een terugbetaling mogelijk.

Afspraken mogelijk op vrijdagvoormiddag van 9u tot 12u.
Gehoorcentrum Gottschalk


Hoorcentrum Gottschalk
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x